Magneetsticker incl. bedrukking nodig?

Het kan zijn dat je jouw auto zowel zakelijk als privé gebruikt. Wanneer je dan bestickering op de auto plaatst zit deze er definitief op en kun je dit niet zomaar verwijderen. Tegenwoordig zijn daar goede oplossingen voor zoals een magneetsticker. Op deze pagina kom je meer te weten over wat magneetstickers precies zijn, wat je ermee kunt doen en hoe je ze in onze webshop kunt bestellen!

magneetstickers bestellen

Wat kun je met magneetstickers?magneetfolies

Magneetstickers zijn op meerdere manieren te gebruiken. Zo kun je het handig vinden om bestickering van de auto makkelijk te kunnen wijzigen. Dit kan voorkomen wanneer je bijvoorbeeld een tijdelijke aanbieding hebt lopen als bedrijf en je na deze aanbieding weer de oude bestickering eenvoudig zichtbaar wilt hebben op de auto. Wanneer je dan gebruik maakt van magneetstickers, kun je hier makkelijk mee switchen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je de bestickering niet tijdens uw privétijd hoeft te tonen. Dan kun je met een magneetsticker eenvoudig de bestickering van de auto laten verdwijnen. Er zijn dus veel redenen om gebruik te maken van magneetstickers, het voordeel van magneetstickers zit hem in de handigheid. De magneetstickers zijn namelijk erg gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen.

Wat is een magneetsticker precies?

De magneetstickers van Magneetfolie.nl zijn 0.9mm dik. Dit betekent dus dat je geen lelijke uitstulping op de auto ziet van de magneetsticker en dat het design van de auto gewaarborgd blijft. In de magneetstickers zitten drie lagen: de magnetische onderlaag, een tussenlaag van rubber en vinyl toplaag. De vinyl toplaag is wit, hier kun je dus jouw stickers zelf eenvoudig opplakken. Het komt waarschijnlijk niet als een verrassing, toch zetten wij het er altijd even bij: een magneetsticker hecht zich enkel aan een metalen ondergrond.

Magneetstickers op maat maken – Magneetsticker kopen

Wanneer je een rol magneetfolie hebt aangeschaft bij ons kun je deze zelf eenvoudig op maat maken. Het is namelijk vaak het geval dat elk bedrijf een andere afmeting van de magneetfolie uiteindelijk op de auto bevestigt. Je kunt de magnetische folie gemakkelijk zelf bijsnijden met een stanleymes, je kunt de magneetfolie ook op maat knippen met een schaar. Het is aan te raden om dit wel met een goede schaar te doen die hiervoor geschikt is, het is namelijk zonde wanneer je de magneetfolie beschadigd, omdat je een verkeerde schaar hebt gebruikt. In onze webshop kun je daarom ook een stevige schaar bestellen die geschikt is voor het knippen van magneetfolie.

Wanneer je liever jouw sticker op de magneetfolie plaatst en hier omheen snijdt met een stanleymes, kun je hiervoor ook terecht in onze webshop. Wij verkopen ook stanleymessen (magneetfolie messen) die goed geschikt zijn om de magnetische folie mee te snijden. Op de productpagina’s van deze handige tools vind je een aantal tips hoe je de magneetfolie het beste kunt knippen of snijden!

De magneetstickers plaatsen

Magneetstickers zijn eenvoudig aan te brengen op de auto, toch zijn er een aantal dingen waar je rekening mee dient te houden wanneer je de magneetstickers op de auto plaatst. Zo is het bijvoorbeeld aan te raden om de magneetstickers te plaatsen op een schone ondergrond en deze ondergrond wekelijks te reinigen.

Door dit te doen blijft de magneetsticker beter zitten en blijft de lak van de auto in een goede staat. Het is raadzaam om deze tip op te volgen voor het behoud van de auto. Op onze informatiepagina kunt u veel meer van dit soort tips vinden, zodat u de magneetstickers altijd goed plaatst zonder dat je schade of iets dergelijks krijgt.

De voordelen van Magneetfolie.nl

Lijkt het je wat om magneetstickers te gebruiken voor de bestickering van jouw auto? Bekijk dan eens onze webshop! Bij Magneetfolie.nl heb je altijd vriendelijke service en een snelle levertijd! Wanneer je op werkdagen voor 16:00 producten bestelt, heb je deze de volgende al in huis! Daarbij verzorgen wij altijd track-and-trace zendingen, dit houdt in dat je jouw zending kunt volgen en weet wanneer deze bezorgd zal worden!

Twijfel daarom niet langer en bestel magneetfolie producten bij Magneetfolie.nl! Wij hanteren altijd een laagste-prijs-garantie, ergens anders ga je dus geen goedkopere magneetfolie vinden!

Beoordeling Magneetfolie.nl van klanten:

Op basis van 482 beoordelingen behaalt Magneetfolie.nl met de dienst: Magneetsticker een score van 9 van de 10.

magneetstickers bestellen