De voordelen van magneetstickers

Magneetfolie.nl verkoopt magnetische folie voor magneetstickers waarmee je makkelijk aan de slag kunt voor jouw magneet reclame! Je kunt namelijk makkelijk stickers van jouw bedrijf op de magneetfolie plakken en dan deze op jouw auto kleven. Zo kun je makkelijk reclame rijden. En als je de magneetsticker weer wilt verwijderen, doe je dat in slechts 1 seconde, zonder lijmresten. Daarna kun je de magneetsticker makkelijk weer aanbrengen op hetzelfde voertuig of een ander, de keuze is dan reuze!
Het gebruik van magneetfolie kent vele voordelen ten opzichte van permanente autobestickering. We zetten de voordelen op een rijtje:

  • Je kunt makkelijk switchen. Dit houdt in dat wanneer je jouw auto voor zowel privé als zakelijk gebruikt, je de magneetfolie tijdens de privétijd makkelijk kunt verwijderen en de volgende dag er weer op kan plaatsen. Daarnaast is het natuurlijk erg handig wanneer jouw bedrijf tijdelijke acties heeft en je hier voor wilt adverteren op de bedrijfsauto’s.
  • Onze magneetfolie is makkelijk te plaatsen. Wanneer je jouw logo of stickers op de magneetfolie hebt geplakt is het enkel nog zaak om de magneetstickers op de auto te kleven. Dit doe je erg eenvoudig, omdat het magnetisch werkt, is het dus een fluitje van een cent om de magneetfolie op je auto te kleven. Wel zijn er een aantal factoren waar je van tevoren rekening mee moet houden wanneer je de magneetstickers op je auto gebruikt. Meer informatie hierover kun je vinden op onze informatiepagina. Hier geven wij een gebruiksaanwijzing hoe je het beste met magneetstickers om moet gaan, zodat je er heel lang plezier van zult hebben.

magneetstickersWaar kan ik magnetische folie voor gebruiken?

Magnetische folie kun je goed gebruiken voor autoreclame. Dit is uiteraard niet het enige waar je het voor kunt gebruiken. Er zijn talloze toepassingen voor magneetfolie. Hierbij kun je denken aan: promotieartikelen, koelkasten, magazijnstellingen, spellen, hobbymatig of zelfs het afplakken van serverruimte deuren om de koeling beter te handhaven. Heb je de magneetfolie ergens anders voor nodig? Laat het ons weten. Wij zijn altijd benieuwd naar de bestemming van onze magneetfolie en doen graag inspiratie op van onze klanten!

Maak nu zelf makkelijk magneetstickers! Plak een sticker op de magneetplaat en knip of snij deze gemakkelijk op maat. Dit doe je eenvoudig met een schaar of een stanleymes. Het is wel aan te raden om hiervoor scharen en stanleymessen te gebruiken die geschikt zijn voor magneetfolie, zodat je geen onnodige schade aan de magneetfolie maakt. Deze stevige scharen en stanleymessen zijn ook te bestellen! Op onze website vind je alle toebehoren en kun je deze eenvoudig bij bestellen!

[su_spacer size=”10″]

De voordelen van Magneetfolie.nl

Bij Magneetfolie.nl kun je terecht voor al jouw magneetfolie en toebehoren! In onze webshop kun je eenvoudig een keuze maken in de hoeveelheid magneetfolie die je wilt bestellen. In de regel geldt, hoe meer je besteld hoe goedkoper het wordt.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat je altijd kunt rekenen op onze vriendelijke service. Wij helpen je dus graag wanneer je daar behoefte aan hebt. Wanneer je jouw producten voor 16:00 uur bestelt, worden deze de volgende (werk) dag bij jou bezorgd! Daarnaast leveren wij alle bestellingen boven de €100 gratis. Al jouw bestellingen kun je volgen via een track-and-trace systeem, zo weet je dus wanneer je jouw bestelling thuis kunt verwachten. Het heeft dus veel voordelen om jouw magneetfolie te bestellen bij Magneetfolie.nl, wij leveren jou enkel professionele kwaliteit!

Magneetstickers maken van Magneetfolie?

Bekijk hieronder onze instructie-video:

Vragen?

Heb je vragen of wens je nog meer informatie over de magneetfolie? Neem dan eens contact met ons op! Je kunt ons altijd bellen en mailen, zodat wij jouw vraag kunnen beantwoorden. Via de contactpagina zie je hoe je met ons in contact kan komen, wij helpen je graag!